-Откријте едно прекрасно искуство-

Hotel Panoramika Design & Spa

-За Нас-

Каде што и најпосакуваните очекувања се исполнети

Откријте го нашиот елегантен, фамилијарен хотел во центарот на градот – совршено место да го искусите сето она кое градот Скопје има да го понуди!

-Посебни Понуди-

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СОБА ВЕДНАШ!
GDS CODES - Sabre - 321603, Amadeus - SKPPDS, Galileo/Apollo - N0181, Worldspan - SKPPD - IDS CODE - DHISCO - 3235
Be informed!

Subscribe and get exclusive offers!

Your Information will never be shared with any third party
x