-Капацитети-

SKY-BAR

Доживејте нови искуства и создадете спомени за паметење во Sky Bar Panoramika! Уживајте во панорамскиот поглед на Скопје, потполно опуштете се на терасата со поглед на падините на Водно и целиот град. Пробајте ги вкусните специјалитети на нашите искусни шефови, изработени ексклузивно со високо квалитетни состојки. Спојте ги со вашите омилени алкохолни или безалкохолни пијалоци и уживајте во врвниот вкус на локалната и интернационалната кујна. Sky Bar нуди многу повеќе од стандардно искуство. Посетете нè, гарантираме дека ќе си заминете со насмевка.

GDS CODES - Sabre - 321603, Amadeus - SKPPDS, Galileo/Apollo - N0181, Worldspan - SKPPD - IDS CODE - DHISCO - 3235