-Deluxe Room-

ВРВНА УДОБНОСТ

Едноставни архитектонски структури во еден формат, но со јасни линии лесно забележливи од посетителот. Гостопримството внатре во рамките на оваа соба ќе Ве воодушеви како што ќе ги пронајдете предметите кои Ви даваат чувство на свежина и елеганција, додека внимателно дизајнираното осветлување позитивно го мотивира гостинот.

-Содржина и Услуги-

  • 47’ LCD-LED FHD TV со повеќе од 100 сателитски канали
  • Бесплатен WI-FI интернет пристап
  • Мини бар
  • Контрола на клима уредот
  • Козметичко огледало, фен и вага
  • Луксузни постелнина од 100% памук
  • Луксузни додатоци
  • Nespresso машина за кафе
  • Сеф
  • Бањарки и папучи
GDS CODES - Sabre - 321603, Amadeus - SKPPDS, Galileo/Apollo - N0181, Worldspan - SKPPD - IDS CODE - DHISCO - 3235