-Junior Suite-

СОФИСТИЦИРАНА ЕЛЕГАНЦИЈА

Импресивните светла формираат диференција на просторот, додека природното светло од прозорците ја капе собата, а интензивното присуство на дрвени елементи го топли просторот зголемувајќи го чувството на гостинот за апсолутна гостољубивост. Одржувањето на просторот му овозможува на гостинот да се движи слободно.
-Содржина и Услуги-
 • 47’ LCD-LED FHD TV со повеќе од 100 сателитски канали
 • Ергономскo работно биро
 • Бесплатен WI-FI интернет пристап
 • Мини бар
 • Контрола на клима уредот
 • Козметичко огледало, фен и вага
 • Луксузни постелнина од 100% памук
 • Луксузни додатоци
 • Nespresso машина за кафе
 • Сеф
 • Бањарки и папучи
GDS CODES - Sabre - 321603, Amadeus - SKPPDS, Galileo/Apollo - N0181, Worldspan - SKPPD - IDS CODE - DHISCO - 3235