-Presidential Suite-

WORLDLY EXPERIENCE

Лоциран на првиот кат од Hotel Panoramika Design & Spa нашиот простран Presidential Suite со три спални соби и две бањи опфаќа простор од величествени 180 м2, додека неговите бројни прозорци формираат иконски поглед на градот Скопје. Во моментот кога ќе влезете во големото фоаје, буката и вревата од дневниот живот избледуваат во лицето на неговата безвременска елеганција. Класично вдахнатиот декор е очигледно присутен – грациозните панел лајсни на ѕидовите, на таванот и во главната спална соба, симетричниот дизајн на дрвените подови, декоративните столбови на влезот од дневниот престој и таванските панели кои ги неутрализираат кристалните лустери кои светкаат во нивниот центар. Терасата на Presidential Suite, со својот елегантен мебел, ќе Ви дозволи да го набљудувате градот Скопје во хармонија со своите емоции, додека станувате свесни дека сонот е конечно реалност и се случува за прв пат во Скопје.

Доживејте…
Заводлива гостољубивост во Panoramika Design & Spa Hotel затоа што секој гостин заслужува кралски третман. Со уникатен сет од услуги и удобности, хотелот обезбедува дополнителна мерка на совршеност во секој момент во текот на Вашиот престој.

-Содржина и Услуги-
  • 47 inc LCD- LED FHD with over 100 Satellite channels TV
  • Ergonomic desk/workstation
  • Master bedroom with master bathroom
  • Kitchen Fully equipped
  • Free Wi Fi internet access
  • Fully stocked Refrigerator
  • Individually controlled Air Condition
  • Makeup mirror hair dryer and scale
  • Luxurious 100% cotton linens
  • Luxury Amenities
  • Nespresso coffee machine
  • Safe Box
  • Splendid Bathrobes and Slipper
  • FM Radio
  • Bluetooth audio
  • Internet radio
  • Sensor lights in the corridors
  • Hidden bar
  • Phone connected to the hotel, available in the living room and the main bedroom
  • To use the equipment, a short training is required.
  • Smart House
  • The lights can be set according to the need (previous announcement is required)
  • Automatic blinds in every bedroom
  • USB connection for phone charging in every bedroom
  • Three operators for TV programs (All TV programs available in Macedonia are accessible for watching)
  • Ability to watch movies for free
  • FM Radio
  • Bluetooth audio
  • Internet radio
  • Sensor lights in the corridors
  • Hidden bar
  • Phone connected to the hotel, available in the living room and the main bedroom
  • To use the equipment, a short training is required
Be informed!

Subscribe and get exclusive offers!

Your Information will never be shared with any third party
x