-Senior Suite-

ИДЕАЛНО ПРИБЕЖИШТЕ ОД КОЕ МОЖЕ ДА СЕ УЖИВА ГРАДОТ СКОПЈЕ

Со импозантно и истовремено избалансирано присуство на материјалите и мебелот, Вашиот престој во Senior Suite ќе Ве натера да ја оставите зад себе секоја негативна мисла. Уште еднаш, осветлувањето тука игра клучна улога во простор кој е направен да се чувствувате како дома…
-Содржина и Услуги-
 • 47’ LCD-LED FHD TV со повеќе од 100 сателитски канали
 • Ергономскo работно биро
 • Бесплатен WI-FI интернет пристап
 • Мини бар
 • Контрола на клима уредот
 • Козметичко огледало, фен и вага
 • Луксузни постелнина од 100% памук
 • Луксузни додатоци
 • Nespresso машина за кафе
 • Сеф
 • Бањарки и папучи
GDS CODES - Sabre - 321603, Amadeus - SKPPDS, Galileo/Apollo - N0181, Worldspan - SKPPD - IDS CODE - DHISCO - 3235