-Standard Room-

СКРИЕНО БОГАТСТВО КОЕ ЧЕКА ДА БИДЕ ОТКРИЕНО

Внатрешноста на просторијата е декорирана следејќи ги највисоките стандарди. Нагласените дизајнерските материјали во комбинација со вградената врвна технологија, на своите гости им обезбедува чувство на сигурност.

-Содржина и Услуги-

  • 47’ LCD-LED FHD TV со повеќе од 100 сателитски канали
  • Бесплатен WI-FI интернет пристап
  • Мини бар
  • Контрола на клима уредот
  • Козметичко огледало, фен и вага
  • Луксузни постелнина од 100% памук
  • Луксузни додатоци
  • Nespresso машина за кафе
  • Сеф
  • Бањарки и папучи
GDS CODES - Sabre - 321603, Amadeus - SKPPDS, Galileo/Apollo - N0181, Worldspan - SKPPD - IDS CODE - DHISCO - 3235